دانلود پاورپوینت با موضوع تغییرات آب و هوایی وکارایی کشاورزی متشکل از سیستم های کشاورزی

مطالب دیگر:
📝استاندارد مهارت و آموزشی لوله کشی گاز خانگی و تجاری📝تحقیق در مورد مفهوم برنامه درسي و تاريخچه برنامه ريزي درسي📝بسته کامل جزوه + فیلم آموزشی حالت های مختلف ماده (فصل 3 فیزیک 10 - فصل 5 فیزیک 2 نظام قدیم)📝دانلود جزوه آموزش نرم افزار فتوشاپ📝دانلود تحقیق درباره آموزش نوین ریاضی📝دانلود تحقیق درباره آموزش نصب قدم به قدم لینوکس Slackware📝دانلود جزوه درباره آموزش word📝دانلود تحقیق درباره آموزش تعمير اتومبيل هاي سواري📝دانلود تحقیق درباره ایالات متحده امریکا📝بسته کامل جزوه + فیلم آموزشی حرکت براونی (فصل 3 فیزیک 10)📝دانلود تحقیق درباره انالیز المان محدود سه بعدی روی تقابل و برهم کنش خاک - شمع دسته شمعی غیر فعال📝دانلود تحقیق درباره اندرکنش قاب‌های بتنی با مهاربندهای فولادی📝اینترنت لیزری📝دانلود تحقیق درباره رفلاكس ادراري و درمان آندوسكوپيك آن با ماده جديد زيست محيط سازگار در سگ📝پردازش گفتار در متلب📝دانلود جزوه درباره انتگرال 📝پاورپوینت جامع درباره ژیمناستیک📝پاورپوینت جامع درباره دنیای مجازی📝پاورپوینت چرا به تئوری مالی نیازمندیم؟📝پاورپوینت جامع درباره GPS (جی پی اس)
،
در قالب ppt و در 23 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

Contents
گرما و گازهای گلخا نه ای از زمان انقلاب صنعتی
تمرکز گرما و گازهای گلخانه ای
تا ریخچه ای آب و هوای غیر عادی
CO2 CH * N2Oنقشه جریان های گازهای گلخانه ای دنیا برای جبهه
سهم کشاورزی در گرمایش جهانی
تاثیرات گرمایش جهانی بر روی تولیدات غذایی
ارتباط کشاورزی/انرژی/محیط
کارکرد انرژی: روش زمینی
محاسبه کارکرد انرژی
نقش سازمان کشاورزی در مبارزه با گرمایش جهانی
سناریویی حذف کردن گاز گلخانه ای
کاهش گازهای گلخانه ای GHG
و . . .


بخشی از متن پاورپوینت:
تاثیرات گرمایش جهانی بر روی تولیدات غذایی:
IPCC (reports 2007) predicts a rise in Temp of 1.4 to 4°C at the end of the 21st Century

تاثیرات مثبت:
CO2افزایش پیدا کردن تولیدات گیاهی به بالاترین تمرکز
مناطق جدید برای تولیدات(نواحی بالا)

تاثیرات منفی:
سیل ها و طوفان ها باید بیشتروهمیشگی باشند
بارندگی کم خواهد شد در اب وهوای قاره های
نواحی پایین ( نزدیک به خط استوا- نسبت افریقا و امریکای لاتین )نواحی رنج خواهد کشید از کم شدن تولیدات بیشتر (10 to 20% by 2080, Kotschi 2006)

سهم کشاورزی در گرمایش جهانی :
همه ی رشته های غذایی: 20% of the total GHG.
(شامل حمل ونقل – ذخیره سازی – پیشرفت – مصرف - تدارکات )

Agriculture: 15% of the total world GHG.

(World Resource Institute, 2000)

CH4: دام های روستای و مناطق خیس برنجی(42%)
N2وکود: کشت (specially NPK) (48%)
CO2: سوخت فسیلی, دشتهای تسویه, biomass burning (12%)
و . . .